1. Amerika Birleşik Devletleri Okulu; Nugget, konserve bezelye, patates, makarna, peynir,portakal.
2. İspanya; Yerel karides, taze biber.
3. Ukrayna; Patates püresi, sosis, pancar çorbası.
4. İngiltere; Peynir, havuç, mısır, patates.
5. Tayvan; Pirinç, domuz, tofu çorbası, sebze.
6. İsveç; Patates, lahana, kırmızı yabanmersini suyu.
7. Güney Kore; Balık çorbası, sebze, fasulye, pirinç, çorba, domuz, buğulanmış lahana, geleneksel kore yemeği kimchi (Kimçi).
8. Slovakya; füme uskumru, kivi, elma, domates.
9. Singapur; Domuz eti, erişte, brokoli, tavuk, kızarmış hamsi, omlet.
10. Filipinler; Lechon Kawali ( kızarmış domuz karın), pirinç.
11. Japonya; Udon, balık sosu, mandalina, çorba, patates, domates, pirinç, tavuk, yumurta, sebze, domuz tonkatsu.
12. Yunanistan; Pişmiş tavuk, yoğurt, sarma, mandalina.
13. İtalya; Roka, üzüm, yerel balık, makarna.
14. Gana; Baharatlı pirinç.
15. Fransa; Brie peyniri, biftek, havuç, kivi, elma, pirin, sebze, enginar, midye, patates kızartması.
16. Finlandiya; Pancar, havuç, pannucakku (tatlı krep).
17. Estonya; Et, patates, rendelenmiş havuç.
18. Çin; Balık, pirinç, yumurta.
19. Brezilya; Domuz eti, pirinç, plantains, et ve sebze karışımı güveç, pilav, salata, muz.
20. Şili; Avakado, sığır eti, patates, pirinç, lahana.
21. Rusya; Pelmeni, Pizza, Sardalya.
22. Çek Cumhuriyeti; Etli pirinç, şinitzel, kızarmış peynir, kavrulmuş balık, bezelye çorbası, makarna, ıspanak çorbası.
23. Venezuella; Tavuklu pirinç pilavı.
24. Kamboçya; Pirinç pialavı.
25. Kanada; Sandviç, sebze, fıstık ezmesi, greyfurt suyu.
26. Almanya; Makarna, sebze, salata, kepekli ekmek.
27. Hindistan; Pirinç, Kori, su.
28. Tanzanya; Ugali, tavuk, sebze, karpuz salatası.